Evenimente CDE - 2014
 2013  2014

CALENDAR EVENIMENTE CENTRUL DE DOCUMENTARE EUROPEANĂ

9 Mai

Conferinţa Internaţională

Centrul de Documentare Europeană în colaborare cu Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice a Universităţii ,,Dunărea de Jos” din Galaţi a organizat în data de 09.05.2014 cea de-a şasea ediţie a Conferinţei Internaţionale „EXPLORATION, EDUCATION AND PROGRESS IN THE THIRD MILLENNIUM ”.

La eveniment a participat şi decanul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, Prof. univ. dr. Toader Tudorel, judecător al Curţii Constituţionale.

Evenimentul cu o semnificaţie aparte pentru comunitatea academică şi nu numai, a avut un ecou mult mai puternic întrucât în aceeaşi zi a fost inaugurat un nou Laborator de criminalistică, unic în România şi o sală de judecată pentru simularea proceselor judiciare.

Detalii aici: http://bit.ly/1lUgHWH

 

International Scientific Students Session - DONARIS 2014

A şaptea ediţie a Conferinţei Ştiinţifice a Studenţilor, ,,DONARIS” 2014, a avut loc în data de 09.05.2014.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de Documentare Europeană în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice a Universităţii ,,Dunărea de Jos” din Galaţi şi s-a desfăşurat sub forma concursurilor de eseuri, opinii legale şi procese simulate.

Detalii aici: http://bit.ly/1lUgHWH

 

Anul 2014 - Anul Politicii Europene de Vecinătate

Centrul de Documentare Europeană declară anul 2014 – Anul Politicii Europene de Vecinătate. Sub egida CDE se vor desfăşura o serie de evenimente culturale şi ştiinţifice:

21 mai 2014

În data de 21 mai 2014 CDE organizează – Ziua mondială a diversităţii culturale pentru dialog şi dezvoltare. Evenimentul intitulat Unitate în diversitate are drept scop participarea la discuţii la nivel academic despre subiecte actuale precum: locul şi rolul României în Uniunea Europeană, păstrarea şi valorizarea culturii şi a tradiţiei româneşti, etc.

05.06.2014

În data de 05.06.2014, Centrul de Documentare Europeană organizează Ziua Mondială a Mediului.

Întrunirea se va desfăşura sub forma unei dezbateri publice pe tema Mediul - exemplu de bună practică în cadrul Politicii europene de vecinătate.

 

Strategia Europeană a Dunării

Cine ne urmăreşte ...

We have 29 guests online

Autentificare